Připravovaný VII. ročník Nočního IPA pochodu a X. ročník IPA pochodu

Vážení účastníci našich pochodů,
webové stránky IPA pochodů byly zaktualizovány pro IPA pochody v roce 2024.

Registrace na oba připravované IPA pochody bude spuštěna 1. února 2024, čas spuštění registrace ještě není pevně stanoven, ale s největší pravděpodobností to bude opět v 18:00 hodin. Čas bude upřesněn před datem spuštění registrace. Tato informace je zde hlavně pro účastníky, kteří sbírají nízká startovní čísla. 😀

Po registraci bude třeba, oproti loňským ročníkům, startovné zaplatit do 5 kalendářních dnů, toto nám ulehčí práci při registraci účastníků IPA pochodů.

Na noční pochod je připravena jedna trase v délce 20 km, na denní pochod se můžete tradičně těšit na dvě trasy v délce 16 a 27 km. Ta kratší v délce 16 km je vhodná i pro rodiny s kočárky.

Za účast na letošních IPA pochodech budete moci získat 2 střípky ze skládané pamětní mince s jejichž pomocí budete moci skládanou pamětní minci doskládat a mít ji tak kompletní. Pokud Vám bude nějaký střípek z této skládané pamětní mince chybět, budete si jej moci dokoupit v pokladně IPA pochodu.

Pro registrované účastníky bude připravený, jak je u nás zvykem, balíček s malým občerstvením a teplou stravou. Pro účastníky nočního pochodu bude připravena ¼ pečeného kuřete a pečivo. Pro účastníky denního pochodu bude připraven vepřový guláš a pečivo.

Těšíme se na Vás
Váš organizační tým IPA pochodů