Fotografie z VI. ročníku Nočního IPA pochodu a IX. ročníku IPA pochodu

Dne 23. června 2023 jsme na web doplnili fotografie z VI. ročníku Nočního IPA pochodu a IX. ročníku IPA pochodu.

Účastníkům nabízíme, že pokud budou chtít některou ze zde zveřejněných fotografií (na kterých jsou přímo oni nebo jejich kamarádi) zaslat ve větším rozlišení, tak bude stačit zaslat z jejich registračního e-mailu žádost na adresu admin@ipacz.cz, ve které bude uvedené označení vybraných fotografií (označení fotografie se Vám např. zobrazí v levém dolním rohu prohlížeče, když při prohlížení zvětšených fotografií najedete kurzorem myši na View full size …).

Tato možnost je časově omezena do 31. srpna 2023 a dále je omezena na maximálně 15 fotografií na jeden e-mail použitý k registraci na IPA pochody v roce 2023.

V případě, že budete chtít stáhnout z našich webových stránek fotografie s Vaší osobou, napište nám na e-mail admin@ipacz.cz, fotografie bude poté na základě Vaší žádosti stažena.

Pro úplnost ještě uvádíme, že valnou většinu zveřejněných fotografií nafotila Lenka Chovancová a Aleš Černý.

Chcete-li zveřejnit Vaše fotografie z letošních IPA pochodů na našem webu, tak nám zašlete odkaz ke stažení fotografií na e-mail admin@ipacz.cz včetně jména / přezdívky, kterou chcete mít uvedenou u svých fotek. 🙂

Fotografie z VI. ročníku Nočního IPA pochodu a IX. ročníku IPA pochodu najdete v odkazu Foto – 2023 – VI. ročník Nočního IPA pochodu a IX. ročník IPA pochodu.